Despre noi

Villa Brussels din centrul Devei

ne pasă de oameni

Un loc în care poți avea încredere

Suntem ospitalieri, respectuoși și cu bun gust.

Construită în 2006 renovată în 2018, cu o arhitectură modernă și o ambianță elegantă, având toate utilitățile pentru a satisface cele mai exigente gusturi, Villa Brussels este destinația oamenilor care apreciază serviciile de calitate.

Contact
Contact
Contact

Construită în 2006, cu o arhitectură modernă și o ambianța elegantă, având toate utilitațile pentru a satisface cele mai exigente gusturi. VILLA BRUSSELS este destinată OAMENILOR CARE APRECIAZĂ SERVICIILE DE CALITATE.

Amplasată în centrul Devei pe strada Mihai Eminescu la nr. 56, vila împrumută din farmecul și aerul sofisticat al capitalei europene al cărui nume îl poartă. Stilul său fermecator, combinat cu dotările moderne și locația în care este amplasată, transformă Villa Brussels în gazdă perfectă pentru sederile dvs. în Deva. Pentru clipe deosebite, într-un cadru deosebit, cel mai indicat loc este cafe-barul din incintă, dotat ultramodern.
Curtea interioară este inundată de o mulțime de flori care încântă privirea și bucură sufletul. În curte există și un Manneken Pis, o statuie de dimensiuni reduse a unui baiețel care urinează, statuie devenită simbolul capitalei belgiene. Se spune că, daca pui mana pe statuetă și îți pui o dorință în gând, pe care să o repeți de 3 ori, ea se îndeplinește. Cei care au încercat, spun că metoda funcționează.

Așa să fie oare?

14

Camere 3 stele

9,8

284 evaluări

12

Parcare curte

40

Locuri Bar
EnglishFrenchGermanItalianRomanian