Testimonial

People Love us

What People Have to Say

Elena

Ospitalitate la cote maxime

Camerele sunt spațioase, curate, iar gazda este de nota 10. Am primit un pachețel cu bunătăți la plecare doar pentru că nu am putut sta la micul dejun, iar astfel de gesturi mici spun multe despre oamenii care sunt acolo. Cu siguranță voi alege Vila Brussels când voi reveni in Deva. Recomand cu căldură!

Padyeos

Comfort, facilități, mâncare și atitudine prietenoasă cum doar in locuri speciale găsești.

Comfort, facilități, mâncare și atitudine prietenoasă cum doar în locuri speciale găsești. Camera curată, confortabilă și bine utilată. Procedura de check-in și check-out foarte ușoară. Mâncare foarte bună, cafea foarte bună, locație bine intreținută cu personal și proprietar foarte prietenoși și profesioniști. PS: Recomand omleta!

Ioana

Excepţional

Totul a fost excelent. De la socata rece foarte bună cu care am fost întâmpinați la curațenia fantastică din toată locația. Vila este amplasată excelent în centrul orașului dar împrejmuită atât de frumos încât nu simți agitația orașului. Micul dejun a fost fantastic, pregătit chiar de gazdă. Recomandăm cu toată căldura pentru vacanță, bussiness sau doar odihnă pentru cei ce sunt doar în trecere.

EnglishFrenchGermanItalianRomanian